Despre

POLITICA COMPANIEI

Solidpump Europe, având sediul în Letonia, se ocupă de distribuția în Europa și în afara acesteia, asigurând un inventar cuprinzător de pompe submersibile de drenaj și pentru șlam din marca Solidpump, alături de piese de schimb și asistență tehnică calificată pentru clienți noștri.

Îmbunătățirea constantă a design-ului și capacităților de performanță ale pompelor se realizează cu ajutorul opiniilor constante primite de la utilizatorii finali și distribuitori. 

Noi efectuăm un control al calității foarte exigent și prestăm servicii de proiectare pentru clienți, începând de la consultanță pentru alegerea celei mai bune unități și până la asistența pentru servicii post-vânzare.. Îmbunătățim continuu calitatea, performanțele și asistența 

Solidpump Europe respectă etica în afaceri, conformându-se Legii și bunelor practici de afaceri. Noi ne prețuim fiecare angajat, furnizor, client și, în general, societatea.

Drenajul în construcții, pomparea de bentonită, epuizmentul minelor, dragarea ușoară a nisipului, curățarea bașelor, bălților și râurilor, pomparea de sedimente/șlam sunt doar câteva dintre aplicațiile care pot beneficia de utilizarea produselor Solidpump.

Suntem prezenți pentru a deservi activitățile de construcții, realizări de tuneluri, minerit, cariere și de altă natură!

Solidpump
Solid reliability

This site uses cookies and related tracking technologies to personalize and enhance your experience on this site. By approving Privacy Policy you consent to the use of your personal data and cookies.